Elektriciteitswerken

  • Home

Neetens bvba verzorgt jouw elektriciteitswerken tot in het kleinste detail, met uitsluitend kwalitatieve onderdelen.

Nieuwbouw

Renovatie

Voorbereiding keuring

Verlichting

Domotica

Herstellingen

Nieuwbouw of renovatie

In elk nieuwbouw- of renovatieproject zorgt Neetens bvba voor zowat alles wat met elektriciteit te maken heeft. Naast algemene elektriciteitswerken, is Geert ook gespecialiseerd in domotica: dat kan gaan van huisautomatisatie Nico Home Control, tot extreem geavanceerde KNX domotica. Daarnaast is ventilatie een niet te verwaarlozen element in een woning of bedrijfsgebouw, zeker nu isolatie- en energienormen aan strenge eisen onderworpen worden.

Algemene elektriciteitswerken

Geen enkel project komt onder spanning te staan, want Neetens bvba legt heel wat expertise aan de dag wanneer het op elektriciteitsinstallaties aankomt. Dat gaat van de bekabeling tot de installatie en vervanging van verdeelborden. Uiteraard is het van belang dat jouw elektriciteit gekeurd wordt. De voorbereiding en eventuele herstellingen om tot een keuring te komen, neemt Geert voor zijn rekening.

Verlichting

Om optimaal om te gaan met je verlichting, zorgt Geert voor een verlichtingsstudie en een verlichtingsplan op maat. Daarbij doet hij ook voorstellen op vlak van verlichtingsarmaturen, naar de smaak van de klant. Met goed ingerichte verlichting geef je je huis of bepaalde ruimtes een nieuwe sfeer!

Liefde is als elektriciteit; als de stekker er niet in zit, heb je geen contact.

-

@

De mensen zijn als de elektriciteit - zij nemen de weg van de minste weerstand.

Een afspraak of een vrijblijvende offerte?