Verlichting

Verlichting komt enkel tot zijn recht wanneer die op een logische en uitgebalanceerde manier geïnstalleerd wordt.

Lichtplan

Ledverlichting

Installatie

Herstelling

Particulieren

Ondernemingen

Lichtplan

Een lichtplan: het kloppende hart van een gezellige en warme huiskamer. Maar ook van een helder verlicht bureau. Voor elke ruimte en voor elk project voert Geert een grondige lichtstudie uit. Die giet hij vervolgens in een lichtplan. Verlichting kan zowel binnen als buiten bestudeerd en geïnstalleerd worden. Uiteraard gebruikt Neetens bvba uitsluitend ledverlichting, waarmee je een hogere productiviteit hebt, bewuster omgaat met het milieu én bespaart.

Voor particulieren

(Ver)Bouw je je droomwoning als particulier? Denk dan vooral tijdig aan je verlichting. Zo voorkom je problemen zoals te weinig of verkeerd geplaatste aansluitingspunten. Dit alles kan je voorkomen met een uitgekiend lichtplan. Afhankelijk van de functie van de verschillende ruimtes, stelt Geert een verschillende aanpak voor. Want je hebt namelijk verschillende soorten verlichting: basisverlichting, functionele verlichting, sfeerverlichting en werkverlichting. Zie je niet meer waar de lamp brandt? Geert helpt jou met raad en daad!

Voor ondernemingen

Kantoren, winkels, magazijnen, grote of kleine ondernemingen? Geert installeert vlekkeloos verlichting op maat van elke ruimte. Wist je dat verlichting een impact heeft op de alertheid en stemming van mensen? Zorg dus voor de juiste ledverlichting op de juiste plaats en laat je adviseren en begeleiden door de professionaliteit van Neetens bvba.

Liefde is als elektriciteit; als de stekker er niet in zit, heb je geen contact.

-

@

De mensen zijn als de elektriciteit - zij nemen de weg van de minste weerstand.

Een afspraak of een vrijblijvende offerte?