Hernieuwbare energie

  • Home

Hernieuwbare energie, ook wel groene of duurzame energie genoemd, is energie afkomstig van natuurlijke bronnen die constant worden aangevuld. Neetens bvba is gespecialiseerd in deze materie en weet hoe je dit soort energie opwekt, hoe je er in bespaart en hoe je het hergebruikt. Bovendien is Geert al sinds 2006 actief in de zonnepanelensector.

Zonnepanelen

Thuisbatterijen

Omvormers

Laadpalen

Herstellingen

Uitbreidingen

Zonnepanelen

Geert bouwde de afgelopen 15 jaar een berg aan expertise op in het segment van de zonnepanelen. Hij werkt uitsluitend met premiumpanelen, zonder compromissen. Neetens bvba installeert de zonnepanelen op een hoogkwalitatieve en gedimensioneerde wijze. Zonnepanelen zijn opgebouwd uit zonnecellen die zonlicht opvangen. Vervolgens zorgt de omvormer voor bruikbare elektriciteit. De opgewekte energie wordt onder meer gebruikt voor de verwarming, voor warm water, maar ook voor de warmtepomp.

Laadpalen

Elektrische wagens zijn voorzien van een speciale kabel en adapter, waarmee je de wagen aansluit op een laadpaal. Het type laadpaal wordt afgestemd op het voertuig en op de nood van de klant. Neetens bvba gebruikt topmaterialen van Schneider, Mennekes, Alphen en Evbox. Zowel particulieren als grote bedrijven doen beroep op de diensten van Geert. Een laadpaal kan buiten op de oprit of binnen in de garage geïnstalleerd worden. Bij bedrijven worden samen coördinerende laadpalen geplaatst voor een grotere lading wagens.

Thuisbatterijen

Welke thuisbatterij nodig is, bepaalt Geert aan de hand van de productie, het verbruik en het budget van de klant. Een thuisbatterij gebruik je om anders ‘verloren’ energie, die overdag opgewekt wordt, op te slaan en ’s avonds te kunnen gebruiken. Bovendien biedt een thuisbatterij enkele voordelen: naast een lagere energiefactuur, ben je ook onafhankelijker van het elektriciteitsnetwerk en minder vatbaar voor stroompannes.

Liefde is als elektriciteit; als de stekker er niet in zit, heb je geen contact.

-

@

De mensen zijn als de elektriciteit - zij nemen de weg van de minste weerstand.

Een afspraak of een vrijblijvende offerte?